Tweedejaars studenten winnen Brandfighters

Gepubliceerd op

David van Wassem (regie fictie), Benjamin Sparschuh (camera), Luuk Hoogstraten (sound design), Lies Hoogendoorn (production design)en Benny Stroet (productie) hebben met de hulp van jaargenoten een winnende commercial gemaakt voor My T-Mobile.

 

Samen met 24 andere teams deden ze mee aan een wedstrijd van Brandfighters. Met de opdracht 'Show the My T-Mobile Magic' gingen ze aan de slag en maakten een "social video, een video die de doelgroep vermaakt, ontroert, een unieke ervaring meegeeft".

Uit de beoordeling van T-Mobile: 'Sympathiek, toegankelijk én het geeft je een lach. Dat is de feelgood waar we naar op zoek waren!' Ook "de expert" en de doelgroep waren enthousiast: 
- 'Productie-technisch gezien de beste inzending. De spanning wordt ook mooi opgebouwd.'
- 'Slim gewerkt met de camera, je blijft als kijker nieuwsgierig. Concept wordt mooi uitgelegt!'

Met deze eerste plaats wonnen de studenten een bedrag van 2.500 euro, dat geïnvesteerd zal worden in een nieuwe korte film. De commercial komt op de website van T-Mobile en wordt rondgestuurd aan de klanten. De commercial is te zien op de onderstaande link.

http://www.brandfighters.com/node/947/rankings

Delen