Eenjarige cursus Assistent Production design (start september)

Gepubliceerd op

Een Production designer zorgt dat de wereld van het scenario werkelijkheid wordt. Tijdens de eenjarige cursus Assistent Production design werk je mee aan eindexamenprojecten en assisteer je studenten onder andere bij het maken van decors en rekwisieten. Aanmelden kan nog tot 15 ugustus.

Een Production designer zorgt dat de wereld van het scenario werkelijkheid wordt. Tijdens de éénjarige cursus Assistent Production design werk je mee aan eindexamenprojecten en assisteer je studenten onder andere bij het maken van decors en rekwisieten. Aanmelden kan nog tot 15 augustus.

De exacte datum voor de aanmeldingsgesprekkken is nog niet bekend. De cursus start in de eerste week van september.

Meer informatie over de cursus Assistent Production design

Delen