Maartje Meijer neemt deel aan NEU/NOW Festival in Tallinn

Foto Govert Driessen

Gepubliceerd op

Maartje Meijer, masterstudente zang jazz, is met haar project The Way You Write Your Fugue geselecteerd voor het NEU/NOW Online Festival en het NEU/NOW Live Festival in Tallinn, Estland. NEU/NOW Live 201l vindt plaats van 17 t/m 20 november in Tallinn en presenteert 34 projecten uit Australië, Oostenrijk, België, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Ierland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Zweden en Zwitserland. Het NEU/NOW Online Festival omvat 135 werken uit 23 landen.

Maartje Meijer, masterstudente zang jazz, is met haar project The Way You Write Your Fugue geselecteerd voor het NEU/NOW Online Festival en het NEU/NOW Live Festival in Tallinn, Estland. NEU/NOW Live 201l vindt plaats van 17 t/m 20 november in Tallinn en presenteert 34 projecten uit Australië, Oostenrijk, België, Estland, Finland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Ierland, Litouwen, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slowakije, Zweden en Zwitserland. Het NEU/NOW Online Festival omvat 135 werken uit 23 landen.

Delen