NCP Holland Publieksprijs voor Als ik jou niet had

Gepubliceerd op

Op vrijdag 1 juli werd tijdens het eindexamenfeest de winnaar bekendgemaakt van de NCP Publieksprijs. Tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival bepaalde het publiek door middel van het uitbrengen van een stem welke eindexamenfilm het meest gewaardeerd werd. De winnaar is de eindexamendocumentaire Als ik jou niet had.

Op vrijdag 1 juli werd tijdens het eindexamenfeest de winnaar bekendgemaakt van de NCP Publieksprijs. Tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival bepaalde het publiek door middel van het uitbrengen van een stem welke eindexamenfilm het meest gewaardeerd werd. De winnaar is de eindexamendocumentaire Als ik jou niet had.

Namens NCP Holland reikte René Stapel de prijs uit aan de gehele crew van Als ik jou niet had. De prijs bestond uit een digital cinema package (dcp) voor de winnende film en een dcp voor de eerstvolgende film.

Als tweede en derde eindigden respectievelijk Geen weg terug en Een bizarre Samenloop van Omstandigheden. Ook van deze films zullen dcp's gemaakt worden door NCP Holland.

De drie winnaars zullen vanaf september een toer maken langs een aantal filmhuizen.

Delen