Beste eindexamenfilms in Ketelhuis

Gepubliceerd op

De drie beste eindexamenfilms van Lichting 2011 van de Nederlandse Film en Televisie Academie, althans volgens de bezoekers van het Keep an Eye Filmacademie Festival dat eind juni plaatsvond, worden vertoond in het Ketelhuis op donderdag 1 september en zondag 4 september om 19.30 uur.

 

De drie beste eindexamenfilms van Lichting 2011 van de Nederlandse Film en Televisie Academie, althans volgens de bezoekers van het Keep an Eye Filmacademie Festival dat eind juni plaatsvond, worden vertoond in het Ketelhuis op donderdag 1 september en zondag 4 september om 19.30 uur.

Het programma bestaat uit de volgende films: Als ik jou niet had, de winnaar van de NCP Holland Publieksprijs,  een documentaire over twee oudere Amsterdammers die in een oude camper op zoek zijn naar geluk, de fictiefilm Geen weg terug en de korte visual effects film Een bizarre samenloop van omstandigheden. Het programma duurt ongeveer een uur. Na de vertoning op zondagavond vindt een q & a met de makers plaats.
Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Cultuurpark Westerpark, Amsterdam
www.ketelhuis.nl

 

Delen