Eerste lichting Masterstudenten afgestudeerd

De zeven afgestudeerden: Bogomir Doringer, Bart Juttmann, Taatske Pieterson, Kay Schuttel en Lisette Olsthoorn, Reinier Noordzij en Kasper Verkaik

Gepubliceerd op

Op zondag 11 september 2011 ontvingen zeven studenten het diploma van de Master of Film. Zij vormen de eerste lichting van de opleiding die begon in maart 2009.

 

De uitreiking vormde de afsluiting van de Graduation Show die van donderdag 8 tot en met zondag 11 september plaatsvond in bioscoop Het Ketelhuis en het aangrenzende MC Theater op het terrein van de Westergasfabriek. De show bestond uit een filmprogramma, een expositie en een live programma.

De ceremonie werd ingeleid door Renate Litjens, directeur a.i. van de Filmacademie en Mieke Bernink, lector van de Master of Film. De diploma's werden uitgereikt door mentoren Patrick Minks, Marjoleine Boonstra en Stefan Decostere.

Voor iedereen die niet in de gelegenheid was naar Het Ketelhuis te komen, is er tijdens het Nederlands Film Festival een mogelijkheid de films en een deel van de instalaties alsnog te zien: op vrijdag 23 augustus, om 16.15 in City 3 worden de vier films vertoond ('Naar het bos' - Lisette Olsthoorn; 'Het laatste woord' - Bart Juttmann; 'Dubbel geparkeerd' en 'Eskalibur' van Reinier Noordzij). Ook is de installatie van Kay Schuttel, Pose, gedurende het gehele festival te zien in het Centraal Museum, in het 'Beeldenstorm'programma.

Meer informatie over de studenten op www.graduation2011.masterfilm.nl. Toegang is gratis, maar een kaartje reserveren is aan te raden.
Delen