Eerste prijs voor Anthony Romaniuk

Gepubliceerd op

Fortepianist Anthony Romaniuk heeft op de Westfield International Fortepiano Competition in Ithaka, Verenigde Staten, de eerste prijs gewonnen. De prijs omvat een geldbedrag van $ 7.500,- en tien soloconcerten door de Verenigde Staten in het volgende seizoen.

Fortepianist Anthony Romaniuk heeft op de Westfield International Fortepiano Competition in Ithaka, Verenigde Staten, de eerste prijs gewonnen. De prijs omvat een geldbedrag van $ 7.500,- en tien soloconcerten door de Verenigde Staten in het volgende seizoen, waaronder optredens op het Boston Early Music Festival en het Smithsonian in Washington DC. Ook geeft hij volgend jaar een concert tijdens het Festival Oude Muziek in Utrecht. Anthony Romaniuk, oorspronkelijk afkomstig uit Australië, studeerde in juni 2011 af aan de afdeling Oude Muziek van het Conservatorium van Amsterdam.

Bekijk hier opnamen van Anthony's optreden in de finale.

Delen