Excursie naar Science Park Amsterdam op alumnidag 2011

Gepubliceerd op

Op woensdag 5 oktober vindt de jaarlijkse alumnidag plaats van de Academie van Bouwkunst. Wij nodigen voor deze dag al onze oud-studenten uit voor een excursie naar het Science Park Amsterdam, waar Albert Herder en Rudy Uytenhaak over hun ontwerpen voor en rond het Science Park zullen vertellen. Architect Laurens-Jan ten Kate zal hierna de Kromhoutlezing 2011 uitspreken.


De Academie organiseert ieder jaar op haar dies natalis 5 oktober een bijeenkomst voor al haar alumni. Aart Oxenaar, directeur van de Academie van Bouwkunst, luidde vorig jaar een nieuwe traditie in met het uitspreken van de Kromhoutlezing ontleent zijn naam een van de oprichters van de Academie, de Rotterdamse architect Willem Kromhout. Dit jaar zal architect Laurens-Jan ten Kate (Architectuurstudio Herman Hertzberger) de tweede Kromhoutlezing uitspreken onder de titel 'Gebouwen voor onderwijs en onderzoek'.

Programma
15.30 uur Ontvangst in de FNWI, Science Park Amsterdam
16.00 uur Rondleiding in het Science Park
18.00 uur Vertrek met bus naar de Academie
18.30 uur Kromhoutlezing door Laurens-Jan ten Kate
19.00 uur Borrel en buffet

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Matty Gaikhorst (coördinator Alumnizaken) via e-mail: matty.gaikhorst@ahk.nl[EMAIL BESCHERMD][EMAIL BESCHERMD]. Wij vragen u een bijdrage van €25,-. Uw aanmelding is definitief als het bedrag is overgemaakt op rekeningnummer 54.32.60.038 t.n.v. Academie van Bouwkunst Amsterdam, o.v.v. Alumnidag 2011.

Voor meer informatie over de bijeenkomst kunt u contact opnemen met Matty Gaikhorst via 020 – 531 8214 of matty.gaikhorst[EMAIL BESCHERMD]@[EMAIL BESCHERMD]ahk.nl.

Delen