'Geen weg terug' naar San Sebastian

Gepubliceerd op

De eindexamenfilm 'Geen weg terug' (regie: Shariff Korver) is geselecteerd voor het internationale filmfestival van San Sebastian, Spanje. De makers houden een fotodagboek bij van hun ervaringen op het festival; ze zijn te volgen op www.facebook.com/geenwegterug.

De eindexamenfilm 'Geen weg terug' (regie: Shariff Korver) is geselecteerd voor het internationale filmfestival van San Sebastian, Spanje. De makers houden een fotodagboek bij van hun ervaringen op het festival; ze zijn te volgen op www.facebook.com/geenwegterug.

'Geen weg terug' wordt vertoond in het festivalonderdeel International Film Students Meeting. Het doel van deze Meeting is het debat aanjagen over nieuwe vertelvormen, veranderingen in filmonderwijs, het gebruik en de opkomst van nieuwe technologiĆ«n en processen van culturele internationalisering. Zeventien studentenfilms van filmscholen over de hele wereld werden geselecteerd.

'Geen weg terug' won de Nassenstein Prijs tijdens het Keep an Eye Filmacademie Festival en is genomineerd voor de Tuschinski Award.

Delen