Nieuw bij- en nascholingsaanbod beeldende vorming

Gepubliceerd op

Het bijscholingsaanbod van de Academie voor Beeldende Vorming omvat in het studiejaar 2011-2012 vijf kortlopende cursussen en vier los te bezoeken lezingen over uiteenlopende thema's in de hedendaagse wereld van kunst en kunsteducatie. Alumni kunnen ook met korting deelnemen aan de Keuzevakken van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Het bijscholingsaanbod van de Academie voor Beeldende Vorming omvat in het studiejaar 2011-2012 vijf kortlopende cursussen en vier los te bezoeken lezingen over uiteenlopende thema's in de hedendaagse wereld van kunst en kunsteducatie.

De thema's van de cursussen zijn:

  • Kunstwerkt (bijscholing en masterclass)
  • Het souvenir als moderne relikwie (nieuwe technieken en materialen in 3d)
  • Videoclip als kunstvorm (nieuwe media)
  • Mixed media (nieuwe media contemporary arrangements)
  • Filmen met je mobiel (nieuwe media en educatie)

Kijk voor meer informatie over de data en kosten op bij- en nascholingsaanbod Academie voor Beeldende Vorming.

Lezingen
Nieuw is dit jaar een lezingenreeks over uiteenlopende thema's in de hedendaagse wereld van de kunst en kunsteducatie. De vier lezingen vinden plaats op donderdagavond en worden afgesloten met een gezamenlijke borrel. De toegang tot de lezingen bedraagt € 5. De reeks bestaat uit de volgende lezingen:

Ook docenten en studenten van de Academie kunnen deelnemen aan het bij- en nascholingsprogramma.

Keuzevakken
Alumni kunnen tegen een gereduceerd tarief van €115 de keuzevakken volgen die de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten aanbiedt aan al haar tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten. De lessen vinden tegelijkertijd plaats met die van de reguliere studenten. Kijk voor het aanbod op de website van de Keuzevakken.

Kijk voor het volledige bij- en nascholingsprogramma op bij- en nascholing Academie voor Beeldende Vorming.

Delen