Academie toont nieuwe lichting afstudeerprojecten

Gepubliceerd op

Vrijdag 18 november 2011 wordt in de Academie de jaarlijkse afstudeertentoonstelling geopend met 22 afstudeerprojecten van de lichting 2010-2011. De opening wordt verzorgd door architect Rob Hootsmans, tevens juryvoorzitter, die de nominaties voor deelname aan Archiprix 2012 bekendmaakt.

Vrijdag 18 november 2011 wordt in de Academie de jaarlijkse afstudeertentoonstelling geopend met 22 afstudeerprojecten van de lichting 2010-2011. De opening wordt verzorgd door architect Rob Hootsmans, tevens juryvoorzitter, die ook de nominaties voor deelname aan Archiprix 2012 bekendmaakt.

De afstudeertentoonstelling telt dit jaar 22 deelnemers:

Farah Agarwal, Pieter de Bruyn Kops, Edwin Claes, Sjuul Cluitmans, Jonathan Hibma, Ard Hoksbergen, Tamara Janmaat, Jurrian Knijtijzer, Willem Jan Landman, Joram van Otterloo, Christina Polito, Maja Popovic, Eva Radionova, Coen Smit, Surya Steijlen, Niclas von Taboritzki, Jolijn Valk, Kim Verhoeven, Stijn de Weerd, Rutger Wijngaarden, Thijs de Zeeuw en Herman Zonderland.

De tentoonstelling zal worden geopend door architect Rob Hootsmans. Daarna maakt een jury bekend welke studenten genomineerd zijn voor deelname aan de prestigieuze Archiprix 2012, de jaarlijkse prijs voor het beste afstudeerwerk van de Nederlandse ontwerpopleidingen.

Tijdstip en locatie
De opening vindt plaats op vrijdag 18 november om 16.30 uur in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 te Amsterdam. Wij bieden u bij deze gelegenheid graag een drankje aan. De afstudeertentoonstelling is tot 2 december 2011 te bezichtigen in het Theatercafé in het stadhuis van Amsterdam, Amstel 1. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-19.00 uur. Zaterdag en zondag van 9.00-17.00 uur. Toegang gratis.

Delen