'Als ik jou niet had' op Breaking Ground

Gepubliceerd op

Op woensdag 12 oktober gaat een nieuw seizoen Breaking Ground NL van start: de beste Nederlandse studentenfilms, waaronder de eindexamendocumentaire 'Als ik jou niet had' zijn te zien bij het EYE Film Instituut, Vondelpark, Amsterdam

Op woensdag 12 oktober gaat een nieuw seizoen Breaking Ground NL van start: de beste Nederlandse studentenfilms, waaronder de eindexamendocumentaire 'Als ik jou niet had' zijn te zien bij het EYE Film Instituut, Vondelpark, Amsterdam.

Aan de formule is weinig veranderd; de beste Nederlandse studentenfilms, alle regisseurs zijn aanwezig, één presentator: Frank Hoeve en elke keer een nieuwe gast uit de Nederlandse filmwereld die de regisseurs het hemd van het lijf vraagt.

Het programma:
'Als ik jou niet had' (winnaar Tuschinski Award 2011), documentaire, 2011
Regie: Anne-Marieke Graafmans
Opleiding: Nederlandse Film en Televisie Academie

'Mix Tape', fictie, 2011
Regie: Jeroen Houben
Opleiding: Willem de Kooning Academie

'The Jordan River Singers', experimenteel, 2011
Regie: Christine Maas
Opleiding: Gerrit Rietveld Academie

'Sterk', fictie, 2011
Regie: Yim Brakel
Opleiding: Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Kaarten zijn te koop via EYE Film Instituut
Aanvang: 20.00 uur

Delen