ON AIR 3 is uit!

Gepubliceerd op

Het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling publiceert twee keer per jaar de publicatie On AIR, waarin aandacht wordt besteed aan de Artists in Residence van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. De derde editie is in oktober 2011 verschenen.

Het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling publiceert twee keer per jaar de publicatie On AIR, waarin aandacht wordt besteed aan de Artists in Residence van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. De derde editie is in oktober 2011 verschenen.

In deze uitgave wordt aandacht besteed aan John Clayton, die als Artist in Residence gedurende een periode van vijf jaar verbonden was aan het Conservatorium van Amsterdam.
Daarnaast komt de residency van Ann Liv Young aan de Theaterschool ruim aan bod. In het kader van deze residency hielden studenten een notebook bij. Bijdragen uit deze aantekeningen zijn verwerkt in de bijgevoegde poster. Jeanne van Heeswijk, als Artist in Residence verbonden aan de Academie voor Bouwkunst, beschrijft haar praktijk waarin zij zich toelegt op de herwaardering van de lokale omgeving.
 
ON AIR bericht twee keer per jaar over de activiteiten van Artists In Residence (AIR) aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Doel is op deze manier niet alleen de nieuwste ontwikkelingen rondom het AIR programma met een grotere gemeenschap te kunnen delen, maar ook een bijdrage te leveren aan relevante discussies in het kunstonderwijs en in het veld.

Het volgende nummer van ON AIR zal in april 2012 verschijnen.

Download ON AIR 3 (PDF)

zie ook
Lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling

Delen