Workshop stedenbouw en landschapsarchitectuur voor bachelorstudenten

Gepubliceerd op

Tweemaal per jaar organiseert de Academie een workshop voor studenten van relevante vooropleidingen die interesse hebben in de vierjarige masteropleiding stedenbouw of landschapsarchitectuur. Deelnemers aan de workshop gaan onder begeleiding van een stedenbouwkundige aan een interessante opgave werken en krijgen voorlichting over alle aspecten van de opleidingen.


De workshop is primair bedoeld voor derde- en vierdejaars studenten van relevante bacheloropleidingen. Na afloop van de workshop vindt om 20.00 uur een lezing plaats van architect Carolyn Steel (London School of Economics / University of Cambridge). In 2009 verscheen van haar hand het spraakmakende boek Hungry City: How Food Shapes our Lives. Deze lezing is onderdeel van de Capita Selecta lezingenreeks 'New Conditions for Urbanism'.

Informatie en aanmelden
Er geldt een maximum aantal deelnemers per opleiding van 15 personen. Deelname aan de workshop is gratis. Voor meer informatie en aanmelden stuurt u een mail aan Brecht Goeman via brecht.goeman@ahk.nl. Aanmelden voor 10 november 2011.

Tijdstip en locatie
Donderdag 17 november 2011, van 9.30-18.00 uur, Academie van Bouwkunst Amsterdam, Waterlooplein 213, 1011 PG te Amsterdam.

Delen