'Als ik jou niet had' genomineerd voor Gouden Panda

Gepubliceerd op

De eindexamendocumentaire 'Als ik jou niet had' van Anne-Marieke Graafmans (regie, 2011) is genomineerd voor een International “Gold Panda” Award for Students op het Sichuan TV Festival in China. Op 10 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

De eindexamendocumentaire 'Als ik jou niet had' van Anne-Marieke Graafmans (regie, 2011) is genomineerd voor een International Gold Panda Award for Students op het Sichuan TV Festival in China. Op 10 november wordt de winnaar bekendgemaakt.

Eerder won 'Als ik jou niet had' de VPRO Documentaire Prijs, de NCP Holland Publieksprijs en de Tuschinski Award.

De korte documentaire 'Als ik jou niet had' gaat over twee oudere Amsterdammers die beiden een kind hebben verloren. Onderweg in hun roestige camper zoeken ze warmte bij elkaar en gezelligheid bij vrienden en bekenden.

'Als ik jou niet had' wordt op zondag 20 november om 24.08 uur en maandag 21 november om 15.32 uur uitgezonden op Nederland 2.

Delen