Uitnodiging: IT’s INSTED-borrel

Gepubliceerd op

Weet je wat INSTED is? Als je dat NIET weet, dan is deze uitnodiging precies voor jou! INSTED staat voor International Network for Students in Theatre Directing. Regisseurs, dramaturgen, schrijvers, scenografen, mimers en choreografen jullie zijn allemaal van harte welkom op 9 december om 20.00 uur in het Theater Practicum van de Theaterschool.

 

Weet je wat INSTED is? Als je dat NIET weet, dan is deze uitnodiging precies voor jou! INSTED staat voor International Network for Students in Theatre Directing. Regisseurs, dramaturgen, schrijvers, scenografen, mimers en choreografen jullie zijn allemaal van harte welkom op 9 december om 20:00 uur in het Theater Practicum van de Theaterschool.

Met behulp van het INSTED-netwerk kunnen theatermakers elkaar ontmoeten en inspireren. Door de verbindende taak van INSTED zijn inmiddels verschillende nationale en internationale samenwerkingen ontstaan.

INSTED heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grootste internationale netwerken voor jonge studerende theatermakers. Inmiddels heeft INSTED een ledenbestand van ongeveer 750 leden uit de hele wereld.
Maar in deze onzekere tijd voor jonge makers voelen wij de noodzaak om ook een platform te bieden aan jonge Nederlandse makers om elkaar te leren kennen en met elkaar in dialoog te gaan over het theater van de toekomst.

Daarom nodigen wij je uit om ons en elkaar te ontmoeten op:
9 december 2012 om 20.00

Locatie:
THEATER PRACTICUM
de Theaterschool, Amsterdam (Jodenbreestraat 3)

Regisseurs, dramaturgen, schrijvers, scenografen, mimers en choreografen jullie zijn allemaal van harte welkom. Deze avond is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over INSTED, onze activiteiten en hoe je lid kunt worden. Maar bovenal staat voor ons de ontmoeting centraal en het verzamelen van ideeën over hoe wij onze krachten kunnen bundelen binnen dit netwerk.

Neem je medestudenten en collega’s mee!

Graag aanmelden voor 1 december door een mail te sturen naar info@insted.eu
We kijken er naar uit naar de ontmoeting!

Met vriendelijke groet,
Het INSTED-team

Vragen? Mail ons: info@insted.eu
Bezoek ook onze Facebook-pagina voor meer informatie over INSTED!

Delen