Carmina Burana door conservatoriumstudenten

Gepubliceerd op

Op vrijdag 20 januari vindt een bijzondere uitvoering plaats van de Carmina Burana door studenten van het Conservatorium van Amsterdam. Elk studiejaar wordt voor studenten uit het tweede en derde jaar van de bachelor koor-/orkestdirectie een project georganiseerd waarin zij ervaring kunnen opdoen met het dirigeren van de combinatie van orkest, koor en solisten. Elke dirigent neemt een deel van de Carmina Burana voor zijn of haar rekening.

Sinds de oprichting van het eerstejaarskoor is voor deze formule gekozen, omdat het koor zo een actieve rol kan spelen in een concertprogramma en in het geheel van de opleiding. Gezien de grote orkestbezetting werken dit jaar zowel het eerste- als het tweedejaarskoor mee aan het project en daarnaast het Nieuw Amsterdams Kinderkoor, solisten van de zang- en pianoafdeling van het Conservatorium van Amsterdam, en de brass- en percussieafdelingen. 

vrijdag 20 januari
20.15 uur Bernard Haitinkzaal
koor en symfonieorkest van het Conservatorium van Amsterdam o.l.v. directiestudenten m.m.v. Nieuw Amsterdams Kinderkoor o.l.v. Caro Kindt en Sofia Gioldasi; CvA-Brass en CvA-Percussion; solisten: Caroline Mahot, sopraan; Daniel Elgersma, tenor; Pierre Mak, bariton; pianostudenten van het conservatorium
Carl Orff - Carmina burana

toegang gratis, reserveren is verplicht. Klik hier om te reserveren

Delen