Drie Academiestudenten naar Palais Paradiso

Gepubliceerd op

Drie vierdejaarsstudenten van de Academie voor Beeldende Vorming nemen op 16 februari deel aan Palais Paradiso, het beeldende kunst- en performanceprogramma van de Amsterdamse poptempel.

 

Tijdens de vierde editie van Palais Paradiso staat het thema The Talent Show centraal: een knipoog naar de enorme hoeveelheid talentenjachten die tegenwoordig worden gehouden. Onder de deelnemende kunstenaars die hun beste trucs laten zien bevinden zich drie vierdejaarsstudenten van de Academie voor Beeldende Vorming: Bregje de Kater, Danai Reints en Loeke Gerritsen. Zij (onder)zoeken in hun performance talent en de willekeurigheid van talentshows.

Ook alumna Uta Eisenreich (verkort programma, 2006) geeft acte de presence: op het podium van Palais Paradiso creëert zij stillevens van objecten. Met de hier aan gekoppelde klanken, worden ter plekke zinnen gemaakt.

Meer informatie
www.palaisparadiso.nl

Delen