Informatieavond master Kunsteducatie

Gepubliceerd op

Werk je in het kunstonderwijs? Ben je docent, educatief medewerker, staflid van een centrum voor de kunsten of ondersteuningsinstelling en wil je je kennis van en visie op kunsteducatie verbreden en verdiepen? Dan is de tweejarige master Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten wellicht een interessante opleiding voor jou. De master is bestemd voor afgestudeerde bachelors en eerstegraders van docentenopleidingen in de kunstvakken (beeldende kunst en vormgeving, dans, drama/theater, muziek) die werkzaam zijn of werkervaring hebben in het kunstonderwijs, zowel binnen- als buitenschools.

Werk je in het kunstonderwijs? Ben je docent, educatief medewerker, staflid van een centrum voor de kunsten of ondersteuningsinstelling en wil je je kennis van en visie op kunsteducatie verbreden en verdiepen? Dan is de tweejarige master Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten wellicht een interessante opleiding voor jou. De master is bestemd voor afgestudeerde bachelors en eerstegraders van docentenopleidingen in de kunstvakken (beeldende kunst en vormgeving, dans, drama/theater, muziek) die werkzaam zijn of werkervaring hebben in het kunstonderwijs, zowel binnen- als buitenschools.

Op donderdag 29 maart 2012 is er een informatieavond over de master in de Balkenzaal van de Academie van Bouwkunst, in het centrum van Amsterdam.

Op deze avond is het voltallige onderwijsteam van studieleider, lector en vaste docenten aanwezig, en een aantal van de huidige studenten. Na een korte inleiding over de opleiding wordt er in kleine groepjes informatie over het onderwijsaanbod gegeven, waarbij veel ruimte is voor vragen aan docenten en studenten.

Ook de aanmeldings- en selectieprocedure komt aan bod. Na afloop is er nog informeel gelegenheid om met elkaar verder te praten. Mocht de behoefte of noodzaak er zijn om wat langer over de individuele situatie te spreken, dan kan een vervolgafspraak met de studieleider worden gemaakt.

Aanmelden
Aanmelding vooraf is wenselijk. Je kunt je aanmelden bij Mareke Geraedts, mareke.geraedts@ahk.nl.

Klik hier voor meer informatie over de master Kunsteducatie

Delen