Summer school Remix Culture - crossovers in art & media education

kennardphillipps - Photo Op (2005)

kennardphillipps - Photo Op (2005)

Gepubliceerd op

De master Kunsteducatie van de AHK organiseert van 2 tot en met 7 juli 2012 de internationale summer school Remix Culture. De zesdaagse nascholing gaat in op de mogelijkheden die hedendaagse technologisch-kunstzinnige ontwikkelingen bieden voor interdisciplinaire kunsteducatie. Special guests zijn kunstenaar Evan Roth (Frankrijk/VS) en kunsteducator prof. dr. Paul Duncum (VS).

 

Deze tweede editie van de succesvolle summer school is bedoeld voor docenten en masterstudenten die lesgeven aan twaalf- tot achttienjarigen en hun curriculum willen verrijken met inzichten uit populaire cultuur en actuele (media)kunst. Docenten uit verschillende kunstdisciplines (beeldende kunst, muziek, theater, dans) volgen een afwisselend programma met lezingen, excursies en masterclasses. Gedurende de summer school ontwerpen zij samen interdisciplinair lesmateriaal onder leiding van experts uit de media- en kunsteducatie.

De cursus vindt plaats bij de master Kunsteducatie aan het Waterlooplein 211-213 in Amsterdam.

Meer informatie en aanmelden
www.ahk.nl/remixculture

Delen