Veel CvA-studenten in de prijzen op Prinses Christina Concours

Gepubliceerd op

Op het Prinses Christina Concours West 2 in Haarlem, 18 en 19 februari, hebben CvA-studenten hoge ogen gegooid. Blokfluitiste Lucie Horsch (12), contrabassist Benjamin de Boer (16), hoornist Mees Vos (17), pianist Richard Chang (16) en tromboniste Iris Tjoonk (19) vielen in de prijzen.

Op het Prinses Christina Concours West 2 in Haarlem, 18 en 19 februari, hebben CvA-studenten hoge ogen gegooid. Blokfluitiste Lucie Horsch (12) won de eerste prijs en publieksprijs in categorie 1 (12 t/m 14 jaar). In categorie 2 (15 t/m 19 jaar) ging de tweede prijs naar Benjamin de Boer (16), contrabas. Hoornist Mees Vos (17) won de aanmoedigingsprijs. Richard Chang (16), piano, won de eerste prijs in categorie 3 (conservatorium/vooropleiding). Iris Tjoonk (19), trombone, won de tweede prijs.

Meer informatie
Bron foto’s: website Prinses Christina Concours

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen