Eendaagse workshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur

Gepubliceerd op

Maak op donderdag 19 april kennis met de Academie van Bouwkunst tijdens de eendaagse workshop Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Samen met een professionele stedenbouwkundige en een landschapsarchitect werk je aan het ontwerp van een straat in een gridstad. Gedurende de dag leer je alles over de Academie en ervaar je hoe het is om aan de Academie te studeren.


De workshop Landscape Gridcity wordt begeleid door landschapsarchitect Gloria Font en stedenbouwkundige Arjan Jager, beiden oud-student van de Academie. De workshop staat open voor deelnemers die een relevante vooropleiding hebben afgerond of aan het afstuderen zijn.

Tijdstip en aanmelden

Donderdag 19 april 2012, 09.00-18.00 uur, Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213 te Amsterdam. Meld je aan voor 13 april a.s. bij Marjoleine Gadella via marjoleine.gadella@ahk.nl. Deelname is gratis.

Delen