Documentairedebuut eerstejaars Biserka Suran te zien op Holland Doc 24

Gepubliceerd op

Op zondag 29 april zendt Holland Doc 24 onder het slot van Makers van Morgen de documentaire Uit Liefde van Biserka Suran uit. Uit Liefde is de eerste documentaire van Biserka en tevens haar aanmeldingsfilm bij de Filmacademie, waar ze nu in het eerste jaar regie documentaire studeert.

Op zondag 29 april zendt Holland Doc 24 onder het slot van Makers van Morgen de documentaire Uit Liefde van Biserka Suran uit. Uit Liefde is de eerste documentaire van Biserka en tevens haar aanmeldingsfilm bij de Filmacademie, waar ze nu in het eerste jaar regie documentaire studeert.

Holland Doc 24 wil aanstormend talent een podium bieden: vanaf april start het documentairekanaal met een wekelijks slot voor jonge documentairemakers die nog studeren of net op eigen benen staan.

Uit Liefde is een film over liefde en geweld. Wanneer begint mishandeling? Is het mishandeling als je vriend of vriendin je belachelijk maakt bij je vrienden? Of is mishandeling altijd fysiek? Waar is de grens? Waar is jouw grens? Twee mannelijke slachtoffers en een daadster vertellen openhartig over hun persoonlijke ervaringen. Uit Liefde laat zien hoe we met goede bedoelingen alles willen doen om een relatie te behouden, hoe ingewikkeld, beangstigend en pijnlijk die relatie dan ook mag zijn. We blijven vechten voor liefde.

Makers van Morgen wordt op Holland Doc 24 uitgezonden op zondagmiddag rond 14.45 uur, op zondagavond prime time rond 19.30 uur en op vrijdagavond rond 22.15 uur.

Delen