De kop is er af!

Gepubliceerd op

Tijdens het afscheid van studentendecaan Pauline Beran op 19 april werd het Jan Kassies Fonds feestelijk gelanceerd. Dit was het startsein voor gulle giften aan het Jan Kassies Fonds. Het Jan Kassies Fonds heeft de afgelopen maanden ruim € 4000,- ontvangen.

Tijdens het afscheid van studentendecaan Pauline Beran op 19 april werd het Jan Kassies Fonds feestelijk gelanceerd.  Dit was het startsein voor gulle giften aan het Jan Kassies Fonds. Het Jan Kassies Fonds heeft de afgelopen maanden ruim € 4000,-ontvangen.
    
Niet alleen publiek en de aanwezige gasten hebben gul gegeven aan het Jan Kassies Fonds. Eric Alexander, voormalig directeur van het Toneelmuseum, docent Theatergeschiedenis , heeft bij gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag zijn genodigden gevraagd aan het fonds te schenken.  Kortom, de kop is er af!

Het Jan Kassies Fonds is in het leven geroepen om talentvolle studenten te helpen hun studie te voltooien. Elke euro die u geeft komt direct bij hen terecht. De Stichting Fondsen De Theaterschool is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Daardoor kunt u uw gift geheel of gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Als u gebruik maakt van de Geefwet kunt u maximaal van fiscale voordelen profiteren.

Lees meer hierover op http://www.ahk.nl/theaterschool/de-theaterschool/jan-kassies-fonds/doneren/

Delen