Filmacademie en de Joint Master Sound in AudioVision (SIAV)

Gepubliceerd op

In oktober 2014 start de opleiding Sound in AudioVision (SIAV), de eerste Europese Joint Master voor geluid. Deze master is ontwikkeld en opgezet door een consortium van Europese universiteiten, filmscholen, kunstacademies en kunstorganisaties. De Filmacademie is één van de partners.

In oktober 2014 start de opleiding Sound in AudioVision (SIAV), de eerste Europese Joint Master Degree voor geluid. Deze master is ontwikkeld en opgezet door een consortium van Europese universiteiten, filmscholen, kunstacademies en kunstorganisaties. De Filmacademie is een van de partners.

SIAV is een twee-jarige master in Sound, een intensieve opleiding met een curriculum gericht op de ontwikkeling van de creatieve praktijk én de technische ambachtelijke praktijk waarbij onderzoek van essentieel belang is. 

Een afvaardiging van de verschillende betrokken instituten werkt momenteel aan de ontwikkeling van het curriculum met de steun van de Europese Commissie. De opleiding begint in oktober 2014. Meer informatie is beschikbaar in januari 2013. De website van SIAV gaat eind 2012 online. 
Lees verder


Wil je op de hoogte gehouden worden van SIAV? Mail dan naar: Lieva Reunes van SIAV: lieva.reunes@hogent.be.

Delen