Lang Zullen Wij Leven

Gepubliceerd op

Met dertig studenten van de Opleiding Theaterdocent en zestig buurtbewoners uit Amsterdam-West werkt Theatergroep Slapelozen in samenwerking met de opleiding Theaterdocent en MC Theater aan een theatervoorstelling over Nederland.

Met dertig studenten van de Opleiding Theaterdocent en zestig buurtbewoners uit Amsterdam-West werkt Theatergroep Slapelozen in samenwerking met de opleiding Theaterdocent en MC Theater aan een theatervoorstelling over Nederland.

Op het moment dat Nederland weer moet stemmen, wordt in ‘Lang Zullen Wij Leven’ de stemming van Nederland bepaald. Voetbal, populisme, bitterballen, inburgeren en Beatrix: ‘Lang Zullen Wij Leven’ gaat over ons, ons kleine land en alle grote gedachten die daarbij horen.

woe 12, do 13 & vr 14 september 2012 20.00 uur
MC Theater, Polonceaukade 5, Amsterdam (Westergasfabriek)

Tickets € 12,50 / € 10,-
(CJP, Stadspas, 65+, Studenten)
via www.mconline.nl/ 020-6065040

Eindregie: Victor Mentink; Productie: Anna Schaap; Dramaturgie: Katja Hieminga; Scenografie: Sofie Doeland; Techniek:Erik Gramberg; Slapelozen: Victor Mentink, Joyce Timmerman, Micha Hulshof, Maartje Ghijsen & Inge Zeilinga; Idee: Dennis van Galen en Slapelozen; Planning, organisatie & productie: Dennis van Galen, Inge van Eijck, Lois Maat & Annebeth Vlietstra; Artistiek coordinator: Katja Hieminga; Met speciale dank aan: Justus van Oel & Machinefabriek (Rutger Zuydervelt)

Opleiding Theaterdocent (studenten 1e, 2e, 3e & 4e jaar):
Saskia van der Aa, Leander Breen, Nilay Ceber, Lisa Giezen, Paulo Hetzen, Edwin Klazinga, Lars Kommers, Pleun Peters, Lotte Spaans, Merijn van Beusekom, Isa van Dam, Sebastiaan van Loenen, Jeroen Wals, Tara Jooss e, Lisa Groot Haar, Lizzie Hennequin, Myra van der Lee, Suze van Miltenburg, Elke Schouten, Svea van der Togt, Rosa Asbreuk, Linda Bosch, Sheila Bosman, Zoscha van Erkel, Marijke Hess els, Tim van den Heuvel, Jurgen Walch , Simon van Wijhe, Christiaan den Dulk, Renate Hagenouw, Joeri van Heijningen, Ilrish Kensenhuis, Anne Stoop, Nico Tillie en Priscilla Vaudelle.

Gastspelers:
Semmy Amanatkhan, Bernadette Bal, Leonie Bouma, Chris Boots, Vera Bulder, Froukje Bouman, Kim van den Bemt, Sharina Bonevacia, Denya Csanyi, Gina Broeders, Sybren Berenbroek, Ellik Bargai, Paco Bargai, Saul Bargai, Casper Delibes, Bastuhan Erugit, Casper de Groot, Lineke Gademans, Deesire van Haaren, Arianne de Haan, Fadel el Hakim, Aya el Hakim, Gregor ten Holder, Michelle Huiman, Jos Hennequin, Lylia Hennequin, Bas Holthuizen, Rietje Janssens, Simone Jansen, Lucas de Jong de Abril, Agnes Kroon, Anisha Kluivert, Florine Kist, Allen Mapingure, Rosa Meulenbeld,  Rene Mentink, Willes Matayupie, Merel Ouwehand, Valerie Pos, Joris Ram, Hans Schrumpf, Efrayim Sener, Sam Simons, Bart Schrieken, Harry Timmerman, Sanne Timmerman, Niephe Truijens – Welles, Max Veeger, Johan van der Ven, Kari de Vries, Hans van der Velden, Kitty Wolff, Manon Wittebol, Majorie Wielkens, Soraya van Welsenis, Marjon van Wier en Marianne Zijdenbos.

Delen