'Een bizarre Samenloop' opnieuw in de prijzen!

Gepubliceerd op

De eindexamenfilm 'Een bizarre Samenloop van Omstandigheden' heeft opnieuw een prijs in de wacht gesleept. Dit keer gaat het om de OFF'12 International Children and Youth Award van het Odense International Film Festival in Denemarken.

 

De eindexamenfilm 'Een bizarre Samenloop van Omstandigheden' heeft opnieuw een prijs in de wacht gesleept. Dit keer gaat het om de OFF'12 International Children and Youth Award van het Odense International Film Festival in Denemarken. Aan de prijs is een geldbedrag van € 2.000,- verbonden.

De film won eerder de prijs voor Best Comedy op het Aspen Shortfest en de Audience Award voor Favorite Live Action Short op het prestigieuze Palm Springs International ShortFest.

'Een bizarre Samenloop van Omstandigheden' vertelt het verhaal van drie personen die ieder in andere eeuw leven. De stommiteiten die zij begaan, lijken op het eerste gezicht niets bijzonders, maar bij elkaar opgeteld leiden deze tot een explosieve climax in hartje Amsterdam.

Delen