Kromhoutlezing: Rob Wagemans

© deArchitectNL

Gepubliceerd op

'Concrete Jungle, where dreams are made of', dat is de titel van de Kromhoutlezing die op vrijdag 5 oktober 2012 werd uitgesproken door Rob Wagemans, interieurarchitect en eigenaar van het Amsterdamse ontwerpburo Concrete. Wagemans is oud-student van de Academie en is hier tevens gastdocent.

'Concrete Jungle, where dreams are made of', dat is de titel van de Kromhoutlezing die op vrijdag 5 oktober 2012  werd uitgesproken door Rob Wagemans, interieurarchitect en eigenaar van het Amsterdamse ontwerpburo Concrete. Wagemans is oud-student van de Academie en tevens gastdocent.

De Academie van Bouwkunst nodigt elk jaar op haar alumnidag 5 oktober een gekende ontwerper uit voor het uitspreken van de Kromhoutlezing. De lezing ontleent zijn naam aan de Rotterdamse architect Willem Kromhout, één van de oprichters van de Academie. Eerdere sprekers zijn Aart Oxenaar, architectuurhistoricus en directeur van de Academie van Bouwkunst, en Laurens-Jan ten Kate, oud-opleidingshoofd van de Academie en partner van Architectuurstudio Herman Hertzberger.

Delen