Noora Hannula Best original solo dancer 2012

Gepubliceerd op

Noora Hannula, derderjaarsstudent van de opleiding Moderne Theaterdans heeft de competitie Best original solo dancer 2012 gewonnen. De competitie werd georganiseerd door Het Toneelhuis Antwerpen, op 9 september 2012.

Noora Hannula, derdejaarstudent van de opleiding Moderne Theaterdans, heeeft de competitie Best original solo dancer 2012 gewonnen. De competitie werd georganiseerd door Het Toneelhuis Antwerpen, op 9 september 2012.

Best original solo dancer 2012  is een en unieke internationale all round danscompetitie evenement, alle dansstijlen zijn toegelaten, Hip Hop, Break Dance, House Dance, Modern, Jazz, Latin... Het initiatief heeft tot doel jonge dansers (vanaf 18 jaar) te laten deelnemen aan een danscompetitie, zodat ze hun talent kunnen tonen aan een groot publiek.

Noora won de competitie met de uitvoering van 4 solo’s:
Track 3, The Lonely Fire, Whitenoise en My Space

De juryleden waren:
Katie Verstockt, Abdelaziz Sarrokh en Bud Blumenthal.

Delen