Documentaire Wildcard voor alumnus

Foto: Humphrey Daniels

Gepubliceerd op

Morgan Knibbe, afgelopen juli afgestudeerd in de richting Regie Documentaire met de eindexamenfilm 'A Twist in the Fabric of Space' heeft tijdens het Nederlands Film Festival een Documentaire Wildcard gewonnen.

Morgan Knibbe, afgelopen juli afgestudeerd in de richting Regie Documentaire met de eindexamenfilm 'A Twist in the Fabric of Space' heeft tijdens het Nederlands Film Festival een Documentaire Wildcard gewonnen. 

Hij ontvangt van het Nederlands Filmfonds een bedrag van € 40.000 om zonder restricties een nieuwe documentairefilm te maken onder begeleiding van een producent en een regiecoach.

Hiermee wil het Fonds nieuw talent stimuleren dat net is afgestudeerd. De commissie documentaire van het Filmfonds selecteerde de winnaars door ingestuurde eindexamenfilms van dit jaar te beoordelen. De commissie selecteerde de drie in hun ogen meest talentvolle jonge makers.

Naast Knibbe ontvingen Daan Bol (HKU) en Thomas Vroege (St Joost) een Wildcard.

 

Delen