Gouden Kalf voor beste actrice voor Hannah Hoekstra, oud-studente van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie

Gepubliceerd op

Hannah Hoekstra, oud-studente van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie won op 5 oktober het Gouden Kalf voor beste actrice voor haar rol in de film Hemel over een meisje dat lijdt onder de verstoorde relatie met haar vader.

Hannah Hoekstra, oud-studente van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie won op 5 oktober het Gouden Kalf voor beste actrice voor haar rol in de film Hemel over een meisje dat lijdt onder de verstoorde relatie met haar vader.

De Gouden Kalveren, de Grote Prijzen van de Nederlandse Film 2012 werden uitgereikt tijdens het Gala van de Nederlandse Film. De jury van de Gouden Kalf Competitie 2012 stond onder leiding van Alexander Rinnooy Kan.

Het Gala van de Nederlandse Film is de afsluiting van het 32e Nederlands Film Festival.

Delen