Lina Saneh en Rabih Mroué, mentors bij DasArts Blok Najaar 2012

Rabih Mroué en Linah Saneh

Gepubliceerd op

Op 17 september zijn Lina Saneh Rabih Mroué gestart met het DasArts Blok, getiteld: ‘Current Events in the Past Tense’. Zij gebruiken het blok om te reflecteren op de actualiteit, op de tijd van het nieuws, op de timing van gebeurtenissen en de tijd van kunst.

Op 17 september zijn Lina Saneh  Rabih Mroué gestart met het DasArts Blok, getiteld: ‘Current Events in the Past Tense’. Zij gebruiken het blok om te reflecteren op de actualiteit,  op de tijd van het nieuws, op de timing van gebeurtenissen en de tijd van kunst.

Op specifieke momenten tijdens het blok opent DasArts haar deuren om  ideeën en ervaringen te delen met een breed publiek. Ga naar www.dasarts.nl voor de data van openbaar toegankelijke evenementen bij DasArts: fimscreenings, lezingen door internationale gasten en presentaties door studenten.

De internationale gasten zijn: Stephen Wright, Fadi Abdallah, Alex Karschnia and Hito Steyerl.

Een van van eerste collectieve acties van onze studenten is de deelname geweest aan de '24/7 Truth is Concrete marathon’ bij het Steirischer Herbst festival in Graz (/truthisconcrete.org). 

 

Steirischer Herbst festival terrain Graz

Delen