Locatievoorstelling PROTEST, Artist in Residence Ugo Dehaes

Gepubliceerd op

Studenten van de opleidingen Moderne Theaterdans en Productie Podiumkunsten van de Theaterschool hebben de afgelopen maanden gewerkt met Artist in Residence / choreograaf Ugo Dehaes aan het locatieproject PROTEST. Te zien 11-15 december om 20.00 uur, Cruquiusweg 146-148, Amsterdam.

Studenten van de opleidingen Moderne Theaterdans (MTD) en Productie Podiumkunsten (OPP) van de Theaterschool hebben de afgelopen maanden gewerkt met Artist in Residence / choreograaf Ugo Dehaes aan het locatieproject PROTEST.

  • 11 (try-out) t/m 15 december om 20:00 uur
  • Cruquiusweg 146-148, Amsterdam

U kunt online kaarten reserveren, klik op de datum van uw keuze en volg de instructies.

Wat is protest, wat drijft ons, waar denken we dat het anders kan? Protest zit in denken, in weten, in naar de wereld kijken. Maar protest zit ook in bewegen, staan en een positie innemen. De OPP-studenten hebben dit thema vormgegeven in beeld, taal en geluid. Met de MTD-studenten ontwikkelde Ugo Dehaes een choreografie. In PROTEST zijn deze beide onderzoeken te zien.

Ugo Dehaes is een jonge Vlaamse choreograaf /maker, die zijn sporen heeft verdiend als performer binnen het werk van o.a. Meg Stuart en Arco Renz. Zijn werk kenmerkt zich door een krachtige intensiteit en volledige aanwezigheid van de performers, die tot uitersten gaan.

Afstudeervoorstelling:
Inge van Heeswijk - voorstellingsleider 
Sanne de Vos - productieleider
Opleiding Productie Podiumkunsten

Kom met de auto of nog beter, met de fiets! Het kan koud zijn op locatie, dus trek iets warms aan! Ook bereikbaar met openbaar vervoer: Bus 22 - richting Indische Buurt, Halte Veelaan. Het is vanaf daar nog 15 minuten lopen.

AIR is een programma van het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling in samenwerking met de verschillende instituten van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten / www.air.ahk.nl

Weblog: www.airprotest.nl

 

fotografie: Thomas Lenden

Delen