Extra informatieavond Voorbereidende cursus Architectuur

Gepubliceerd op

Op 26 juni wordt een extra informatieavond georganiseerd voor geïnteresseerden in de Voorbereidende cursus Architectuur. Oud-cursisten, docenten en de studieadviseur vertellen over de cursus en beantwoorden al je vragen over de cursus en de reguliere masteropleiding Architectuur.


Studenten die een hogere beroepsopleiding architectonische vormgeving of interieurarchitectuur gedaan hebben, bijvoorbeeld aan een kunstacademie, kunnen een eenjarige voorbereidende cursus Architectuur volgen. Heb je de cursus behaald, dan kun je doorstromen naar de vierjarige masteropleiding Architectuur. Lees verder.

Tijdstip en locatie
Dinsdag 26 juni, aanvang 19.00 uur, in de Academie van Bouwkunst, Waterlooplein 213, 1011 PG te Amsterdam.

Aanmelden

Meldt je aan bij Marjoleine Gadella via marjoleine.gadella@ahk.nl.

Delen