Filmacademie lanceert festival-app

Gepubliceerd op

De Filmacademie heeft samen met ontwikkelaar 3po.nl een app ontwikkeld voor het Keep an Eye Filmacademie Festival. Met de app heb je alle informatie bij de hand over de eindexamenfilms, trailers, foto's, installaties en projecten van de bachelor en masterstudenten. De app is er voor iPhone, iPad en Android en is gratis te downloaden.

  

De applicatie verdeelt de projecten onder in drie verschillende secties: Bachelor, Master en Eindwerk.  Je krijgt een voorproefje op het afwisselende programma door middel van de trailers en stills. Daarnaast zie je wie er meewerkt aan een project en wanneer de film tijdens het Festival wordt vertoond. Dat vind je ook terug in de sectie Van dag tot dag. 

Download
Je kunt de NFTA 2012-app downloaden in de App Store (iPhone/iPad) of Play Store (Android). Of gebruik onderstaande links:
NFTA 2012 voor iPhone
NFTA 2012 voor Android

Keep an Eye Filmfestival
Het Keep an Eye Filmacademie Festival vindt plaats van 2 tot en met 15 juli in EYE. De twee festivalweken staan in het teken van premières, exposities, installaties, diploma's en heel veel films. De toegang is vrij.

zie ook
Alles over het Keep an Eye Film Festival
De studenten van Lichting 2012

Delen