AHK presenteert Instellingsplan 2013-2018

Gepubliceerd op

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten presenteert met trots het Instellingsplan 2013-2018, waarin de gezamenlijke kerndoelen voor de komende jaren zijn geformuleerd. Het plan beschrijft hoe de AHK op facultair en hogeschoolniveau invulling wil geven aan de realisatie van deze ambities.

 

De AHK biedt een omgeving waarin gemotiveerde studenten hun artistieke talent tot volle wasdom kunnen brengen, dankzij een hoogwaardig opleidingenaanbod in alle kunstdisciplines, een herkenbare visie op het kunstenaarschap, de aanwezigheid van relevante partners in een stad met wereldwijde allure, en de voeding van het onderwijs vanuit vooraanstaand en innovatief onderzoek.

De komende jaren streeft de AHK naar de handhaving van het hoge niveau. Dat gebeurt aan de hand van de volgende kerndoelen:

  • excellent opleiden als uitgangspunt en continu kwaliteitsstreven
  • de student als kunstenaar van morgen
  • een herkenbare positie in de creatieve metropool Amsterdam
  • onderzoek in dienst van onderwijs en vakontwikkeling

Wil je meer lezen over de plannen en doelen van de AHK?
Bekijk dan het Instellingsplan online

Delen