Eindpresentaties Winterworkshop 'The Amsterdam Canal District: The next 400 years'

Gepubliceerd op

Op vrijdag 18 januari vinden de eindpresentaties plaats van de Winterworkshop die elk jaar door de Academie wordt georganiseerd. Studenten uit binnen- en buitenland presenteren hun visie op de functie van de Amsterdamse grachtengordel over 400 jaar.


Onder leiding van stedenbouwkundige Arjan Klok en 10 gastdocenten verdiepen studenten zich in de functie van de grachtengordel en worden ook de vrijetijdsfuncties van de grachten - toen en nu - in kaart gebracht. In creatieve sessies wordt een visie ontwikkeld over de toekomst van de grachtengordel, bijvoorbeeld als onderdeel van een denkbeeldig Landal City District in het jaar 2413.

Eindpresentaties en open huis
De resultaten van de Winterworkshop worden gepresenteerd op vrijdag 18 januari van 16.00-18.00 uur. Borrel na afloop tot 19.00 uur. Toegang is gratis.

zie ook
master Stedenbouw

Delen