Internationale première 'Today and 'Tomorrow' op Sundance

Gepubliceerd op

Ook de korte fictiefilm ‘Today and Tomorrow’ beleefde zijn internationale première op het Sundance Film Festival. ‘Today and Tomorrow’ is de derdejaars film van Aaron Douglas Johnston (regie, 2012).

Ook de korte fictiefilm ‘Today and Tomorrow’ beleefde zijn internationale première op het Sundance Film Festival. ‘Today and Tomorrow’ is de derdejaars film van Aaron Douglas Johnston (regie, 2012). Naast Aaron had ook sound designer Thijmen van der Poll (2012) de trip naar Sundance gemaakt.

‘Today and Tomorrow’ draaide in een blok van zeven korte films waarin ‘verlies’ de onuitgesproken rode draad vormde: verlies van een dierbare, de dood van een huisdier, of een spoorloos verdwenen kind. In ‘Today and Tomorrow’, gesitueerd in een asielzoekerscentrum, treft het verlies een Afghaan die zijn beste vriend ziet vertrekken met een verblijfsvergunning.

Deze maand gaat ook de tweede speelfilm van Aaron, ‘My Sister’s Quinceanera’ op 28 januari in première op het International Film Festival Rotterdam. Aan deze speelfilm werkten ook een aantal (oud)studenten mee: Hayo van Gemert (camera, 2011), Luuk Hoogstraten (sound design, 2013), Xander Nijsten (montage, 2012), Rianne Ebeling (productie, 2015), Juho Nurmela en Alekos Vuskovic (beiden Master Composing for Film, 2012).

Delen