Lucie Horsch naar Avond van de Jonge Musicus

Gepubliceerd op

Blokfluitiste Lucie Horsch (13) is geselecteerd voor het NTR-programma Avond van de Jonge Musicus. Zij werd op 16 december jl. tijdens de audities met drie anderen uitgekozen uit veertien kandidaten. Lucie studeert aan de Sweelinck Academie, de nationale opleiding voor jong toptalent.

Blokfluitiste Lucie Horsch (13) is geselecteerd voor het NTR-programma Avond van de Jonge Musicus. Zij werd op 16 december jl. tijdens de audities met drie anderen uitgekozen uit veertien kandidaten. De andere deelnemers zijn: Liesbeth Bosboom, cello; Joost Willemze, harp en Manuelle Sanguino, saxofoon. Lucie studeert aan de Sweelinck Academie, de nationale opleiding voor jong toptalent.
De opnamen van de Avond van de Jonge Musicus vinden plaats op 23 april; de uitzending is op 6 mei om 20.00 uur op Nederland 2.

Delen