Bezoek de voorstelling Feniks

Gepubliceerd op

Bezoek FENIKS - de eerste afstudeervoorstelling van Karlijn Kistemaker (Regie Opleiding), Ben Visser (Opleiding Productie Podiumkunsten) en Jan Kooloos en Wilfred Loopstra (Opleiding Techniek en Theater), de Theaterschool grote zaal, 5-9 maart 20:30 uur.

Mag ik hier nog wel zijn? Moet ik nu kiezen? Of weggaan? En waar moet ik dan heen?

Ze heeft een huis in de stad, een beste vriendin, een droomman met felblauwe ogen en ze is actrice. Tot zover alles naar wens. Tijdens een optreden knelt een hernia de zenuw in haar linkerbeen zo af dat ze geen stap meer kan verzetten.
Stilstaand wordt ze geconfronteerd met de rol die ze in haar eigen leven speelt. Ze heeft geen idee hoe ze die moet vormgeven. En erger: de mensen dicht om haar heen lijken zich niet meer te schikken in de rollen die ze hen had toebedeeld.
In het dons van morfine verlangt ze ernaar om ergens een thuis te vinden. Ze zoekt naar aanknopingspunten en moet in beweging komen. Het wordt tijd om haar eigen rol te kiezen en haar eigen thuis te zijn.

FENIKS is de eerste afstudeervoorstelling van Karlijn Kistemaker (Regie Opleiding), Ben Visser (Opleiding Productie Podiumkunsten) en Jan Kooloos en Wilfred Loopstra (Opleiding Techniek en Theater)

Bezoek de blog van Feniks met onder andere dagboekfragmenten van de makers:  http://productiefeniks.tumblr.com

Met
Mira van der Lubbe, Yolanda Entius, Hanneke Last, Tijn Docter, Matthias Maat en Lottie de Bruijn.

Scenografie – Dirk Sonneveld en Anneloes van Assem
Dramaturgie – Leonie Blom
Geluid – Chris Koopman en Femke Diemer
Licht – Bo van Vliet
Assistent techniek – Neal Groot
Productie assistent – Hannah Bende
Grafisch ontwerp – Laura Brockotter

U kunt online tickets reserveren. Klik op de datum van uw keuze en volg de instructies:

Locatie: de Theaterschool, Jodenbreestraat 3, Amsterdam

Delen