Vijf visies op de toekomst van stedelijke ontwikkeling

Gepubliceerd op

In de nieuwe reeks Capita Selecta 'Urbanism Now and Next' presenteert de Academie van Bouwkunst vijf perspectieven op stedelijke ontwikkeling en het vak van stedenbouwkundig ontwerper. Vrije toegang.


De sprekers in deze lezingenreeks over stedenbouw en stedelijke ontwikkeling zijn uitgenodigd door Arjan Klok, hoofd van de masteropleiding Stedenbouw. In vijf lezingen schetsen zij de ontwikkelingen in de stedelijke ontwikkeling in binnen- en buitenland en reflecteren op de relatie tussen ontwikkelaars en ontwerpers in de huidige crisis.

Met Rudy Stroink (real estate developer), Jan Rotmans (ICIS), Rients Dijkstra (Rijksadviseur voor Infrastructuur en Stad), Judith Lekkerkerker en Sjors de Vries (RUIMTEVOLK) en Kristian Koreman en Elma van Boxel (ZUS).

Tijdstip en locatie
De lezingen vinden plaats op donderdagavond, aanvang 20.00 uur, in de Hoge Zaal. De voertaal is Engels, tenzij anders aangegeven. Toegang is gratis. Reserveren is niet mogelijk. Na aanvang lezing geen toegang.

Delen