Aanmelden voor Scenografie en Techniek en theater nog mogelijk tot 27 mei!

Gepubliceerd op

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de opleidingen Scenografie en Techniek en theater van de Theaterschool. Je kunt je voor deze opleidingen nog aanmelden tot 27 mei 2013.

 

Scenografie
De opleiding Scenografie leidt je op tot ontwerper van het decor van theater-. dans en muziekproducties. Als scenograaf ben je een theatermaker die de theatrale werkelijkheid vormgeeft in zijn of haar eigen beeldtaal. Verbeeldingskracht, communicatieve vaardigheden, een groot gevoel voor het creatieve proces en aanleg om samen te werken met andere disciplines zijn daarvoor onontbeerlijke eigenschappen.
opleiding Scenografie

Techniek en Theater
In de opleiding Techniek en Theater leer je artistieke ideeën theatertechnisch mogelijk te maken. Binnen het team, dat meestal bestaat uit een regisseur, choreograaf en/of een vormgever, geef je leiding aan de theatertechnici. Je bent eindverantwoordelijk voor de uitvoering van het gehele theaterbeeld: licht, geluid en decor. Theater maken vraagt een combinatie van eigenschappen. Naast een scherp inzicht in techniek heb je een goed gevoel voor theatrale kwaliteit nodig
opleiding Techniek en theater

Delen