Hans Aarsman houdt Midsummernight Lecture

Gepubliceerd op

Fotojournalist en schrijver Hans Aarsman houdt op 5 juli de Midsummernight Lecture in de Academie van Bouwkunst. Aarsman is columnist voor de Volkskrant en NRC Handelsblad, waarvoor hij wekelijks op originele wijze persfoto's analyseert. De Midsummernight Lecture wordt ieder jaar georganiseerd en markeert het einde van het studiejaar.

Fotojournalist en schrijver Hans Aarsman houdt op 5 juli de Midsummernight Lecture in de Academie van Bouwkunst. Aarsman is columnist voor onder meer de Volkskrant waarvoor hij wekelijks op originele wijze persfoto's analyseert. De Midsummernight Lecture wordt ieder jaar georganiseerd en markeert het einde van het studiejaar.

Elk jaar nodigt het hoofd van respectievelijk de masteropleiding Architectuur, Stedenbouw of Landschapsarchitectuur een spreker uit voor de Midsummernight Lecture. Eerder waren onder anderen Cruz & Ortiz, Andrea Deplazes, Gino Zucchi, Michel Desvigne, Michael van Gessel, Hans Kolhoff, Ton Schaap en Erik en Ronald Rietveld te gast.

Tijdstip en locatie
De Midsummernight Lecture vindt plaats op vrijdag 5 juli, aanvang 22.00 uur, in de Hoge Zaal. (borrel). Voorafgaand wordt vanaf 21.00 uur een borrel georganiseerd. Toegang gratis. De Academie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Delen