Keno Harriehausen Quartet wint International Jazz Award Zeeland

Gepubliceerd op

Het Keno Harriehausen Quartet heeft op 19 mei jl. tijdens het Jazzfestival Middelburg de International Jazz Award Zeeland gewonnen in de categorie conservatoria. De jury roemde de 'grote en gewaagde dynamische verschillen' en de 'weldadige variatie' van de set.

 

Van de vijf bands in de finale waren er drie afkomstig van het CvA, naast het Keno Harriehausen Quartet, bestaande uit pianist Keno Harriehausen, saxofonist Karlis Auzins, saxofoon, bassist Hendrik Müller en drummer Tristan Renfrow, waren dat het Bernard van Rossum Quartet (Bernard van Rossum, saxofoon; Loran Witteveen, piano; Joan Terol Amigó, drums, en Marzo Zenini, contrabas) en de Stefan Franssen Group (Stefan Franssen, drums, composities; Liya Grogoryan, piano; Yoel Molino, gitaar, en Tobias Nijboer, contrabas).

Delen