5 o’clock in finale So You Think You Can Dance

Lo Walther Boer

Gepubliceerd op

Lo Walther Boer en Romee van de Meent, twee dansers uit de Teen van de 5 o’clock class - vooropleiding Hedendaagse Dans, hebben de liveshows van het internationaal gerenommeerde tv-programma So You Think You Can Dance - The Next Generation gehaald. Op maandag 10 juni zijn deze 5 o’clockers te zien in RTL Boulevard van 18.35 tot 19.30 op RTL 4.

Lo Walther Boer en Romee van de Meent, twee dansers uit de Teen van de 5 o’clock class - vooropleiding Hedendaagse Dans, hebben de live shows van het internationaal gerenommeerde tv-programma So You Think You Can Dance - The Next Generation gehaald. Op maandag 10 juni zijn deze 5 o’clockers te zien in RTL Boulevard van 18.35 tot 19.30 op RTL 4.

In deze talentenjacht naar het grote jonge danstalent van Nederland heeft Lo Walther Boer een finale plek weten te bemachtigen en maakt Romee nog kans op de wild card.

Lo en Romee zijn op de proef gesteld met de meest uitdagende choreografieën en bijzondere dansen. De jury, bestaande uit Jan Kooijman, Euvgenia Parakhina, Ish Ait Hamou en Dan Karaty, heeft hen geprezen om hun bijzondere danstalent.

De grote finale van So You Think You Can Dance - The Next Generation is te zien op zondag 16 juni om 20:00 uur op RTL 5.

Romee van de Meent (rechts)

Delen