Driedaagse conferentie BER-AMS-BXL

Gepubliceerd op

Een verkennende conferentie over de voorwaarden en verantwoordelijkheden voor bloeiende artistieke biotopen in de stad.

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Het Veem Theater en de Theaterschool Amsterdam organiseren op 5, 6 & 7 september een driedaagse conferentie over de artistieke as Berlijn-Amsterdam-Brussel.

Een internationale alliantie van podia, productiehuizen en theaterscholen gaat op zoek naar de voorwaarden voor een bloeiende artistieke biotoop. Wat kunnen deze drie steden van elkaar leren? Welke verschillen zijn er en waar kunnen we samenwerken?

Naast panelgesprekken en debatten met kunstenaars, artistiek leiders, beleidsmakers, journalisten en wetenschappers, zijn er performances van artiesten uit de drie steden. Met o.a. keynote speaker Dr. Pascal Gielen, Mark Fisher, John the Houseband, Stichting Nieuwe Helden, Michiel van Iersel, HZT Berlin.

Voertaal: Engels
Zet de data alvast in je agenda, meer informatie volgt snel!
Kijk ook op: http://www.ahk.nl/theaterschool/lectoraat/rd/

Lees binnenkort meer op:
www.brakkegrond.nl
www.hetveemtheater.nl
www.ahk.nl

Een samenwerking van: Het Veem Theater, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond en de Theaterschool (Lectoraat dans en theater) gecureerd door Marijke Hoogenboom, Piet Menu, Tom Rummens en Bojana Mladenovi?.

Delen