Studenten presenteren kunstproject op Magneetfestival

Gepubliceerd op

De eerstejaars van de opleiding tot kunstdocent aan de Academie voor Beeldende Vorming, werkten tijdens hun introductieweek aan een kunstproject dat ze op vrijdag 30 augustus presenteren op het Magneetfestival (Zeeburgereiland, Amsterdam).

De eerstejaars van de opleiding tot kunstdocent aan de Academie voor Beeldende Vorming, werkten tijdens hun introductieweek aan een kunstproject dat ze op vrijdag 30 augustus presenteren op het Magneetfestival (Zeeburgereiland, Amsterdam).

De Academie heeft als tijdelijke huisvesting een locatie in Amsterdam-Oost. De opleiding wil gebruikmaken van initiatieven in deze multiculturele buurt en werkte voor de introductie daarom samen met de Stichting Nowhere en Kids van Oost.

De nieuwe studenten hebben het thema Bee Free gekozen. Op vrijdag 30 augustus van 15.00-18.00 uur is het kunstproject te zien en te beleven op het Magneetfestival, waarbij geldt: “No spectators, only participants”.

Magneetfestival @ Facebook

Delen