Eindexamenfilms geselecteerd voor de NFF Studenten Competitie

Eindexamenfilms genomineerd voor NFF Studenten Competitie

Gepubliceerd op

10 eindexamenfilms van Bachelor lichting 2013 en 5 afstudeerfilms van de Master Film zijn geselecteerd voor de NFF Studenten Competitie. Deze films komen in aanmerking voor 3 verschillende prijzen: de Tuschinski Award voor de beste afstudeerfilm, de Dioraphte Award, voor een opvallende prestatie en de Filmproducenten Nederland Award voor de beste producent van het afgelopen jaar. Aan alle prijzen is een geldbedrag van €5.000,- verbonden.

10 eindexamenfilms van Bachelor lichting 2013 en 5 afstudeerfilms van de Master Film geselecteerd voor de NFF Studenten Competitie. Deze films komen in aanmerking voor 3 verschillende prijzen: de Tuschinski Award voor de beste afstudeerfilm, de Dioraphte Award, voor een opvallende prestatie en de Filmproducenten Nederland Award voor de beste producent van het afgelopen jaar. Aan alle prijzen is een geldbedrag van €5.000,- verbonden.

Tijdens de uitreiking op zondag 29 september wordt bekend gemaakt of, net als vorig jaar, de films van de Filmacademie met de prijzen naar huis gaan. 

Prijsuitreiking NFF Studenten Competitie:
zondag 29 sept. festivalpaviljoen, 20:30 uur
Toegang is gratis.

Tijdens het festival zijn de eindexamenfilms te zien in diverse filmblokken ‘Nieuwe Lichting’ in het Louis Hartlooper Complex.

kaarten via de website van het Nederlands Film Festival

Delen