NBF Pitch eindexamenfilms lichting 2014

Gepubliceerd op

Alweer voor het vierde jaar op rij zal tijdens het Nederlands Film Festival een mooie selectie van de eindexamenplannen van de lichting 2014 van de Nederlandse Filmacademie gepresenteerd worden tijdens de netwerkborrel van de NBF.

 

Een speciale selectiecommissie bestaande uit Ester Gould (documentairemaker), Matthijs ten Berge (o.a. directeur Amsterdam Film Week), Remco Kobus (hoofd Drama Endemol) en Anton Scholten (Filmmore & voorzitter NBF) zal zes projecten selecteren waarover een korte pitch gehouden zal worden door de makers. Vanaf 17:00 tot 19:00 zal de NBF netwerkborrel in het teken staan van deze presentaties en kunnen onder het genot van een borrel nieuwe contacten worden opgedaan en oude worden aangehaald.

Met de pitch treedt lichting 2014 voor het eerst groots naar buiten met hun plannen voor de eindexamenproducties. De start van een spannend jaar 

Wat: NetwerkBorrel voor Film en tv (NBF) – speciale festivaleditie
Wanneer: maandag 30 september 17:00 – 19:00, pitches om 18:00
Voor wie: alle leden en relaties van de NBF
Waar: Balzaal van de Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht

Delen