Prijswinnaar Bart van den Heuvel: ‘Las Vegas, here I come!’

Bart van den Heuvel

Gepubliceerd op

Bart van den Heuvel, student van de opleiding Techniek en Theater, is uit vele kandidaten gekozen om een week lang de undefinedLive Design International (LDI) conferentie in Las Vegas te volgen. De LDI is een van de grootste seminars ter de wereld op het gebied van licht en projectie voor de theater- en entertainmentindustrie. Het is voor het eerst dat een kandidaat uit Nederland voor deze prijs is geselecteerd.

Bart van den Heuvel, student van de opleiding Techniek en Theater, is uit vele kandidaten gekozen om een week lang de Live Design International (LDI) conferentie in Las Vegas te volgen. De LDI is een van de grootste seminars ter de wereld op het gebied van licht en projectie voor de theater- en entertainmentindustrie. Het is voor het eerst dat een kandidaat uit Nederland voor deze prijs is geselecteerd.

De prijs wordt beschikbaar gesteld door het wereldwijd vermaarde bedrijf ETC, gespecialiseerd in het vervaardigen en creëren van lichtproducten voor de entertainment, architectuur en industriële branche. ETC geeft zes studenten de kans om, volledig door hen betaald, naar Las Vegas te komen om de LDI-conferentie te bezoeken. Vijf deelnemers zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, Bart van den Heuvel is de enige deelnemer die uit alle internationale kandidaten is geselecteerd.

Bart van den Heuvel is nu vierdejaarsstudent en volgt sinds zijn derde studiejaar de specialisatie lichtontwerp aan de opleiding Techniek en Theater. Bart zal van 19 t/m 25 november in Las Vegas kennis kunnen maken met wereldberoemde lichtontwerpers en de allernieuwste ontwikkeling op het gebied van lichtontwerpen. LDI 2013 zal plaats vinden in het Las Vegas Convention Center.

Delen